Om Wine Lounge

Om-Oss-Porto

Vår Filosofi

Wine Lounge är ett vinimport företag med säte i Stockholm. Vi har mångårig erfarenhet av internationell handel och samarbete med olika vingårdar runt om i världen. Kvalitet, långsiktighet och engagemang är ledord i vår verksamhet. Vi strävar ständigt efter att uppfylla kundens krav på kvalitet, service och önskemål.
Vår självklara ambition är att alltid göra vårt bästa, oberoende av kundens storlek. Hos oss är alla våra kunder unika. Nöjda kunder är vår drivkraft och en avgörande faktor för företagets verksamhet.
Företaget har även varit verksam inom varumärkesutveckling och rådgivning till några nyetablerade vingårdar inom Europa.
Wine Lounge samarbetar för närvarande huvudsakligen med producenter från Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Nederländerna, Portugal, Spanien, Sydafrika, Tyskland, Uruguay, USA, och Österrike.

våra samarbetspartner

Vi importerar våra viner direkt från vingårdar dvs inga mellanhänder. Vi besöker alltid personligen våra samarbetspartner och har väletablerade kontakter med mångfald av vinmakare och vingårdar från många regioner i världen. Vi äger vår lagerlokal i Stockholm och har bra samarbetsavtal med flertal logistikfirmor i Sverige därför kan vi erbjuda viner av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser med snabb leverans.
Wine Lounge väljer sina samarbetspartner och producenter med stor omsorg. Vi besöker alltid våra producenter personligen och våra samarbetspartner är inga nykomlingar i vinbranschen utan deras verksamhet har drivits i generationer. Våra leverantörer är mellanstora producenter, alla med sin unika historia och traditionella sätt att framställa sina viner. För dessa det handlar fortfarande om att framställa “vin från vingårdar” och inga “produkter från fabriker” som enbart skall distribueras i stora mängder. Därför är vi i högsta grad stolta över att representera dessa producenter i Sverige.

Vill du veta mer?